Du er her

2022-05-11

Kreativ omtanke – en skandinavisk innsamling til barn og unge med funksjonsnedsettelser i Ukraina

Team Olivia ønsker å lindre nødsituasjonen i Ukraina og bidra med støtte til hjelpearbeidet for de aller mest utsatte gjennom initiativet Kreativ omtanke.

Vårt initiativ retter seg mot barn og unge med funksjonsnedsettelser som er i Ukraina. Vi vil hjelpe en organisasjon som heter Open Hearts i Vinnytsia i det sentrale Ukraina. Open Hearts arbeider med å støtte og beskytte familier som har barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Open Hearts utfører ulike hjelpetiltak på bakgrunn av krigen, og er nå i ferd med å utvide virksomheten for å kunne hjelpe flere. Vi vil bidra ved å donere utstyr og hjelpemiddel som senger, tepper etc. 

Alle våre 200 virksomhetssteder i tre land får mulighet til å delta i innsamlingen. Vi ønsker å  skape et engasjement blant medarbeidere, kunder, beboere og pårørende, og gi alle virksomheter mulighet til å hjelpe. Pengene fra salget av f.eks. kreative verk, bakverk samt donasjoner går uavkortet til innkjøp av material som organisasjonen trenger. Open Hearts er medlem i det som tilsvarer Stiftelsen Innsamlingskontrollen i Norge (Charity Tuner) og prosjektet er nøye kvalitetskontrollert. 

Hjelp gjerne til ved å vippse penger direkte til 747206 eller scanne QR koden nedenfor - Tusen takk for ditt bidrag. 

Kontakt oss på post@teamolivia.no om du har spørsmål eller ønsker å få vite mer om initiativet Kreativ omtanke.